๑۩۞۩๑ A N Z O T I K A ๑۩۞۩๑


 
HomeTražiRegistracijaLogin

 

 Protjerajte crnu magiju iz svog doma i života te prizovite sreću

Go down 
AutorPoruka
Donaton
Admin
Donaton

Broj komentara : 3876
Join date : 2013-02-15
Mjesto : The pen is mightier than the sword!

Protjerajte crnu magiju iz svog doma i života te prizovite sreću Empty
KomentarNaslov komentara: Protjerajte crnu magiju iz svog doma i života te prizovite sreću   Protjerajte crnu magiju iz svog doma i života te prizovite sreću Icon_minitimeWed Oct 23, 2019 7:39 pm

Poznato je kako postoje osobe koje uživaju u zlu i vole raditi djela koja su protivna Božijem zakonu. U toj svojoj pakosti ovi  pojedinci žele drugima pokazati dokaze svoga rada pa se običavaju  služiti izradom čarki koje donose tajno i ostavljaju u blizini onih osoba kojima žele nauditi. Stoga ukoliko ispred ulaznih vrata ili u dvorištu pronađete čudni zamotuljak, ili bilo šta drugo na što imate sumnju da bi mogla biti nečija zlonamjerna vradžbina ne paničarite već uzmite krupne soli i pronađeno pospite sa njome. Zatim bez imalo bojazni možete plastičnom lopaticom pokupiti pronađenu magiju i odnesite je na neko raskršće kojim ne prolazite i tu je bacite, tačno na centar raskrižja. Pored vradžbine zapalite šibicom crvenu svijeću i zamolite da se urađena magija vrati onome ko ju je radio i donio, i čija osjećanja prema vama nisu dobra. Iza toga vratite se kući bez okretanja nazad.

Među najvažnijim stavkama jake odbrane pred napadima crnomagijaša i njihovih čarki jeste da se zaštiti prostor u kojem živite odnosno da tim negativnim pojedincima onemogućite da vam se približe. U tom naumu, između ostalog, može vam itekako pomoći  sljedeći jednostavni ritual: kod prodavača na placu ili u trgovini kupite 13 jaja ali pazeći da sva jaja, od prvog do zadnjeg, budu slučajno odabrana, bilo da to radite vi ili sam prodavač. No, obavezno zapamtite koje je bilo zadnje odabrano jaje i njega kod kuće skuhajte u posudi sa vodom u koju ste dodali i komadić crvenog luka. Skuhano jaje nećete pojesti nego ćete ga oguliti, ljusku sačuvati a bjelanjak i žumanjak zakopati na neko samo vama znano mjesto. Ljuske ćete držati tri dana na tamnom i hladnom mjestu, a zatim ih stucati u prah, na koji ćete nakapati malo voska upaljene bijele svijeće. Sa prstima ćete zatim umijesiti kuglicu od praha i voska, koju ćete potom  staviti u kesicu od bijelog platna i sašiti. Nju ćete onda postaviti na neko skriveno mjesto u kući ili stanu i potpuno zaboraviti na nju.

Posumnjate li u nekoj situaciji da vam neko vradžbinama želi nauditi potražite onu kesicu i otvorite je te pažljivo pogledajte u kakvom je stanju kuglica. Ukoliko je boja nepromjenjena, onda vašoj sumnji nema mjesta. No, ako je loptica promjenila boju i postala crvenom, znajte kako je na sebe privukla moć crne magije koja je bila usmjerena na vas. Takvu lopticu odmah treba iznijeti iz kuće i baciti niz rijeku ili potok a nakon toga sljedeći postupak iz početka napraviti novu kuglicu zaštite, kako bi na vrijeme osujetili novi magijski napad.

Često puta se magija donosi u kuću žrtve preko darova, koji rjetko u nama bude sumnju da se iza lažne dobronamjernosti i pažnje krije sirova želja za zlom i uništenjem. No, u takvim situacijama uvijek obratite pažnju na onaj osjećaj koji dolazi iz nas samih, naše dubine, koji nam sugerira kako nešto nije uredu kroz nemir ili pak  čudni osjećaj sumnje. Nipošto ne ignorirajte već obavezno poslušajte taj tihi glas koji postoji u nama od rođenja i čuva nas. On se aktivira svaki put sa razlogom i uvijek za naše dobro.

Ako ste dobili poklon od osobe za koju sumnjate da vam magijom želi nauditi onda vam treba samo šaka krupne soli. Ukoliko je poklon u vidu odjeće ili obuće po njoj pospite šaku krupne soli i ostavite tako da prenoći na njoj. Sutradan tu odjeću ili obuću dobro istresite na ulicu i onda ih bez ikakvog straha možete koristiti.  Međutim, bude li poklon u vidu nekog kolača, čokolade ili drugog jela onda na njega stavite sedam zrna krupne soli i također ostavite da prenoći a sutra pojedite bez ikakvog straha. Bude li čarka napravljena na parfem koji vam je dostavljen kao dar otvorite ga i u njegov sadržaj stavite sedam zrna soli nakon čega je urađena magija poništena a parfem spreman za upotrebu. Tim jednostavnim postupkom vi ste deaktivirali moć magije koja gubi svoju sposobnost djelovanja.

Međutim, ako ste zakasnili sa bilo čime gore navedenim i magija je već učinila svoje te vaš dom pretvorila u mjesto stalnih svađa, suza, izostanka mira i sreće, onda morate poduzeti ovaj ritual sa kađenjem, koji potiče iz Gvatamale. U tradiciji te nama daleke zemlje u namjeri da se  kuća pročisti od zla, negativne energije i nemira,  treba uzeti neparan broj zrnaca tamjana, listova suhog lovora, ljuski od bijelog luka, nekoliko suhih klinčića i sve to baciti u vatru govoreći:

Kućo Jerusalema, u koju je ušao Isus Krist,

zlo je napustilo, a dobro je ušlo.

Molim te, Isuse, da svako zlo napusti ovu kuću

a kroz dim tamjana uđe samo dobro. Amin.

Nakon izgovaranja navedene molitve, kuća se popršće sa svetom vodom. Umjesto svete vodice može se koristiti i izvorska voda.Magijom do sreće

Kako je crna magija isključivo destruktivna sila vrlo često i nakon njenog neutraliziranja neka osoba ili kuća ne mogu se pomaknuti sa mrtve tačke, posebno ukoliko je magija bila prisutna kroz duže vrijeme, pošto je njen negativni učinak doslovno zablokirao sve druge segmente života. Da bi ubrzali taj oporavak i prizvali sile dobra možete se poslužiti sljedećim obredima.

Da bi prizvali sreću i zaštitu u svoj dom koristite novu crvenu kesicu koju ste zašili sa nitima crvene vune. Kroz otvor u nju ćete stavite mrvu hljeba, malo soli, grančicu sedefila i onda ćete taj dio zašiti govoreći:

„Ovu kesicu zašivam za svoju sreću, kao i sreću moje familije,

da nas čuva i danju i noću, i drži daleko od nas nevolje i bolest.“

Nakon toga ste dobili jaku hamajliju koju ćete držati iznad ulaznih vrata u kuću ili stan, odakle će čuvati kuću i privlačiti sreću.Sljedeći  djelotvorni  ritual za stimuliranje pozitivnih dešavanja i napretka, posebno onog poslovnog i ljubavnog, izvodi se duž Južne Amerike sa grančicom rute ili sedefila. Potrebno je petkom nabrati buket rutvice  i staviti ga u posudu sa vodom te ga u tom položaju ostaviti da prenoći. U subotu ujutro sa mokrim buketom rute poprskaju se ulazna vrata u kuću ili stan sve dok on ne bude suh odnosno više ne bude imao na sebi kapljica kojima se može prskati. Potom se oko buketa sveže crvena vrpca ili tkanina i on se ostavi pored novca u kući, kako bi na taj način privukao u vaš dom sreću i berićet te ljubav.

Kada zamočite buket sedefila u vodu onda se izgovori sljedeća molitva:
„Ruto blagoslovljena, moćna i čudesna rutvice, ti si na planini Kalvariji, iznikla iz suza Magdalenini, prolila si i suze za mene, dovedi pred mene moga voljenog. Pripremam sebi ovu vodu, donesi mi sreću i osobu koju želim, probudi u njemu ljubav i čežnju prema meni, neka njegove oči i misli budu vezane samo za mene. Za kapi krvi koje je Kralj nad Kraljevima prosuo, molim te, prospi pred mene novac i pažnju mojih kolega, posebno moga voljenoga. Podari mi prosperitet, napredak i berićet kada budem prskala sa ovom vodom. Kako ja prosipam kapljice vode tako neka se po meni prosipaju blagostanje i sreća. Molim te, ruto blagoslovljena, da mi omogućiš dobar i zadovoljavajući posao, i sreću u mom tijelu i duši.“

Raif Esmerović
e-mail: ogledanje@gmail.com
Na vrh Go down
 
Protjerajte crnu magiju iz svog doma i života te prizovite sreću
Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
๑۩۞۩๑ A N Z O T I K A ๑۩۞۩๑ :: ๑۩۞۩๑ BALKANSKA MAGIJA ๑۩۞۩๑-
Idi na: