๑۩۞۩๑ A N Z O T I K A ๑۩۞۩๑
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

๑۩۞۩๑ A N Z O T I K A ๑۩۞۩๑

www.esmerovic.com
 
HomePortalTražiRegistracijaLogin

 

 Skidanje crne magije

Go down 
AutorPoruka
Donaton
Admin
Donaton


Broj komentara : 4306
Join date : 2013-02-15
Mjesto : The pen is mightier than the sword!

Skidanje crne magije Empty
KomentarNaslov komentara: Skidanje crne magije   Skidanje crne magije Icon_minitimeTue May 21, 2019 8:20 am

Danas se u medijima, posebno internetu i novinama, o magiji i generalno okultnom piše na krajnje senzacionalistički i glup način. Zapravo, sve se to radi zbog privlačenja pažnje i ostvarivanja neke  koristi. No, takav pristup nečemu ovako ozbiljnom stvara više štete nego koristi i posebno šteti osobama koje traže pomoć te pogoduje šarlatanima.

Morate znati da magija (čaranje) nije tako rašireno kao što se priča te da ima vrlo malo osoba koje su uspješne u čaranju. Osim toga, neka vam opcija da ste pod magijom bude zadnja. Prije toga svoje probleme pokušajte sažeti na realan način, pa ukoliko u njima nema logike i žrtva ste spleta neugodnih dešavanja i stanja, pomislite i na crnu magiju.

Naročito oprezni trebate biti kod bolesti. Naime, postoje ljudi sa psihičkim problemima i bipolarnim poremećajem kojima nema mjesta u duhovnoj medicini nego prvenstveno kod psihijatra. Stoga prije nego se neko obrati ezoteričaru (iscjelitelju) treba prvo pomoć potražiti u zvaničnoj medicini.

Isto tako, ko je slučaj za zapise, salivanje olova, bajanje ili rukju (egzorcizam) to će mu i pomoći. Ako nije slučaj za navedeno od toga mu neće ni biti lijeka. Identično pravilo važi i za bioenergiju, travarstvo, akupunkturu, hidžamu i tako dalje.

U narodu BiH se zbog toga i kaže da bolesnik - mora proći "više ruku" dok ne dođe do svoga lijeka! I to svakako nije rečeno bez razloga.

Želim vam kazati ako nakon nekoliko obraćanja hodžama-iscjeliteljima, stravarkama ili bajarkama nije bilo nikakve pomoći, ili ste doživeli placebo efekat tojest bilo vam je kratko vrijeme dobro i onda se opet sve vratilo na staro - vaš problem nije za duhovnu medicinu. Također, ako molite i dok to činite bude vam lakše, a nakon toga opet isto, nemojte se zavaravati da će vam molitva pomoći nego potražite stručnu pomoć.

Učinak crne magije je stvaran, jako je destruktivan po psihu i tijelo žrtve, ali generalno i njen život, pa ne treba očekivati da će se stanje popravit preko noći. Magija se može anulirati kroz direktni kontakt sa žrtvom ili na daljinu, obično ritualom iznad fotografije.

Kada se magija skida molitvama i određenim basmama, na daljinu, tojest preko slike onda i onaj koji skida magiju, iscjelitelj, kao i sama žrtva doživljavaju pojedinačne manifestacije zla. Žrtva obično sanja nešto crne boje poput životinje, biljke, da sa nje otpada crnilo, da je soba crna itd, pa kako izlazi iz dima ili vatre i slično. Dešavaju se i neke iznenadne senzacije po kući poput da odjednom padne slika sa zida, začuje se zvuk udarca u drugoj sobi, i slično.

Iscjelitelj još za vrijeme molitve ima gušenje u grudima, osjeća neki iznenadni oštri miris, zapetljava jezikom u pojedinim dijelovima molitve i slično. Noću sanja da ga neko ili nešto napada ili pak vidi životinju, ljudsko stvorenje ili čudovište sa crvenim očima kako ga prijeteći gleda ili napada. Ponekad se naglo probudi iz sna i u trenu, doslovno u nekoliko sekundi, pored kreveta ugleda ljudsku figuru bijelo-žute boje, no od nje ne osjeti strah, jer nije u pitanju zlo biće nego ono plemenito. Obično čuvar molitve koju iscjelitelj ponavlja.

Za duhovno liječenje, kao i za pisanje zapisa, salivanje olova ili čaranje, osoba mora imati "nafakali ruku" odnosno sretnu ili zlatnu ruku. To su pojedinci koji posjeduju snagu za molitvu i koje spiritualne sile poštuju. Zato kada se tim osobama plaća za njihov rad treba novac dati (pokloniti) sa rječima (ili u mislima) za "tvoju zlatnu ruku", kako bi bilo napretka i za tu osobu ali i vas.

Raif Esmerović
e-mail: ogledanje@gmail.com
Na vrh Go down
 
Skidanje crne magije
Na vrh 
Stranica 1/1

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
๑۩۞۩๑ A N Z O T I K A ๑۩۞۩๑ :: ๑۩۞۩๑ BALKANSKA MAGIJA ๑۩۞۩๑-
Idi na: